Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

VIDEO: Εισβολή αγνώστων σε ομιλία του νομπελίστα Γουότσον στο πανεπιστήμιο Πα

James D. Watson signing autographs at Cold Spr...Image via WikipediaΈνταση επικράτησε το μεσημέρι στο συνεδριακό κέντρο του πανεπιστημίου Πατρών, όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του βραβευμένου με νόμπελ Ιατρικής και Φυσιολογίας, καθηγητή Τζέιμς Γουότσον, μία ομάδα νεαρών που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στην αίθουσα, ενώ ένας εξ αυτών κινήθηκε απειλητικά προς τον Τζέιμς Γουότσον.

Τον άγνωστο, ο οποίος κινήθηκε προς τον Τζέιμς Γουότσον, σταμάτησαν δύο από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών. Στη συνέχεια όπως φαίνεται και από το βίντεο ο νεαρός απομακρύνθηκε. Η ομάδα αγνώστων αποχώρησε κάτω από αποδοκιμασίες.

O Τζέιμς Γουάτσον ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες, ο οποίος μάλιστα τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη της διπλής έλικας του DNA, ο Τζέιμς Γουάτσον, τιμήθηκε χθες από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Όπως δήλωσε ο ίδιος «Δεν αισθάνομαι σαν Θεός. H επιστήμη δεν μπορεί να λύσει όλα τα ζητήματα. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι περιορισμένος. Υπάρχουν πολλοί ασθενείς για τους οποίους δεν έχουμε καταφέρει να τους προσφέρουμε ελπίδα…». ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: