Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

"Την έβγαλαν καθαρή" οι αξιωματικοί του "Αβέρωφ"

the Greek cruiser G.AverofImage via WikipediaΟύτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο στο θωρηκτό Αβέρωφ με το γαμήλιο πάρτι του εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα και της παρουσιάστριας-μοντέλο Μαριέττας Χρουσαλά και διαγράφτηκαν από το φάκελο του κυβερνήτη του, τα δυσμενή στοιχεία, ύστερα από απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίας Real News, στις 11/2/2011 δημοσιεύτηκε η ανάκληση Προεδρικών Διαταγμάτων και διοικητική αποκατάσταση αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.Ύστερα από υπογραφή του κ. Βενιζέλου διαγράφτηκαν από το φάκελο του Ευάγγελου Γαβαλά, "δυσμενή στοιχεία από τα ατομικά του έγγραφα" ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν  η διαγραφή των στοιχείων έγινε ύστερα από δικαστική απόφαση.

Ο Υπ.Εθνικής Άμυνας είχε δηλώσει, πριν ένα χρόνο, για το συμβάν "Είναι επικίνδυνο να βρισκόμαστε αιχμάλωτοι της ισχύος του πλούτου ή της επιπολαιότητας ατόμων της δημοσιότητας".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: