Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Ο Παπαδάκης ετοιμάζει το "Καλημέρα Ελλάδα" XL

Για... "Ολα" , μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στον Θέμο, έχοντας πάντα για σύμμαχό του, το χιούμορ του ! Ναι, ο κόκορας της πρωινής ζώνης του καναλιού του Αμαρουσίου, επιβεβαίωσε στον Θέμο πως οι συζητήσεις του με το κανάλι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και πως παραμένει ΑΝΤ1, σπεύδοντας να διευκρινήσει πως... "οι εποχές των παχιών αγελάδων" (όσο αφορά στα οικονομικά των λεγόμενων τηλε-αστέρων) έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Επίσης, ο οικοδεσπότης του "Καλημέρα Ελλάδα", εμμέσως πλην σαφώς, επιβεβαίωσε και την πληροφορία που τον θέλει από Σεπτέμβρη να αναλαμβάνει μόνος του την καθημερινή, πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, με ένα "Καλημέρα Ελλάδα" XL διάρκειας και το οποίο θα συνδυάζει στοιχεία και ενημέρωσης βεβαίως-βεβαίως και ελαφράς ψυχαγωγίας.

Ο Θέμος ρωτά τον Γιώργο Παπαδάκη με τον γνωστό του τρόπο, το πόσες ώρες παραπάνω εκπομπής μπορεί να αντέξει, από την στιγμή που ήδη το "Καλημέρα Ελλάδα", είναι μία εκπομπή μεγάλης διάρκειας για να του πει εκείνος με χιούμορ, αλλά και με νόημα...

"Τώρα αυτή η ερώτηση τι είναι ; Αυτό τώρα δεν είναι... χτύπημα κάτω από την μέση ; Μήπως το ότι με ρωτάς για το αν και πόσο αντέχω, έχει να κάνει με την ηλικία μου; Και μία και δύο και τρεις παραπάνω ώρες αντέχω..."

Επίσης, ο Θέμος έκανε λόγο για το χιούμορ που διαθέτει ο Γιώργος Παπαδάκης και ο δεύτερος του απάντησε :
"Δεν ξέρω αν το χιούμορ μου είναι καλό, πάντως η αλήθεια είναι πως έχω χιούμορ" !

Δεν υπάρχουν σχόλια: