Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Δυο γάμοι και μια αναβολή....


Όπως όλα δείχνουν το επόμενο διάστημα θα έχουμε δυο γάμους στην showbiz.... Ιωσήφ Μαρινάκης και η σύντροφος του Χρύσα Καλπάκη, σκέφτονται να επισημοποιήσουν την σχέση τους, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα και η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύντροφος της ,ο γνωστός επιχειρηματίας Νικηφόρος Χαραγκιώνης, το πήραν απόφαση και ετοιμάζονται να παντρευτούν στις αρχές του νέου χρόνου.
«Είναι ψέματα ότι χώρισαν. Ετοιμάζονται να παντρευτούν τον Μάιο στην Αθήνα και είναι όλα κανονισμένα. Σε πείσμα δημοσιευμάτων που τους θέλουν να τραβούν χωριστούς δρόμους, το ζευγάρι προετοιμάζεται για την πιο σημαντική μέρα της ζωής του. Κάποια εξόχως δυσάρεστα οικογενειακά προβλήματα που είχαν προκύψει είχαν πάει πίσω τον γάμο τους. Είναι πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ» δήλωσε στην «Espresso» στενό φιλικό πρόσωπο από το περιβάλλον της Ευδοκίας.
Την ίδια ώρα έχουμε και μια αναβολή γάμου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αυτόν της Μαριάντα Πιερίδη με τον Δημήτρη Καμενίδη...
news-piper.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: