Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Σοκ: Αντικατέστησαν χιλιάδες παυσίπονα με ψυχοφάρμακα!

Στα άκρα έφτασαν κάποιοι ακτιβιστές στη Βρετανία οι οποίοι μάχονται για τα δικαιώματα των ζώων, κάνοντας μια κίνηση η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως απόπειρα μαζικής δολοφονίας.
Έβαλαν εσκεμμένα μέσα σε χιλιάδες κουτιά του γνωστού παυσίπονου Nurofen Plus, επικίνδυνα ψυχοφάρμακα.Το δημοφιλές παυσίπονο αντικαταστάθηκε από το Seroquel XL,ένα ισχυρό φάρμακο που χρησιμοποιείται για την θεραπεία της σχιζοφρένειας. Η επίθεση αυτή λέγεται πως είχε στόχο την παρασκευάστρια εταιρεία Reckitt Benckiser γιατί κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας ζώα.Πρόκειται για μισό εκατομμύριο καρτέλες με το συγκεκριμένο φάρμακο το οποίο βρίσκεται ήδη στα ράφια των βρετανικών φαρμακείων.Η επιχείρηση πρέπει να έγινε μέσα στην αποθήκη της εταιρείας.

Οι αρχές μέσα από τα ΜΜΕ προειδοποιούν τους καταναλωτές να πετάξουν το επικίνδυνο φάρμακο και αν το έχουν πάρει ήδη να επικοινωνήσουν επειγόντως με τον γιατρό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: