Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Έκαναν ΚΟΥ ΚΟΥ στο άρθρο 99

Σε συμφωνία σχεδόν για το 80% των απαιτήσεων προχώρησε η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα παιχνιδιών ΚΟΥ - ΚΟΥ, η οποία, ως γνωστόν, έχει ενταχθεί στο άρθρο 99.

Μάλιστα, η εταιρεία επιταχύνει τις διαδικασίες για την εκδίκαση της επικύρωσης της συμφωνίας, καταθέτοντας και σχετικό αίτημα προς το Δικαστήριο προκειμένου να προλάβει την έγκαιρη προμήθεια προϊόντων ώστε να είναι γεμάτα τα καταστήματά της κατά την περίοδο των Χριστουγέννων κατά την οποία πραγματοποιείται και ο μεγαλύτερος όγκος των πωλήσεων στα παιχνίδια.

Στόχος είναι η επικύρωση της συμφωνίας να συζητηθεί ακόμη και εντός του Οκτωβρίου (έναντι του Νοεμβρίου). Στο σχέδιο αναδιάρθρωσης της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας περιλαμβάνεται μεταξύ η άλλων η αξιολόγηση των επιδόσεων κάθε καταστήματος- από τα 34 συνολικά- ανά εξάμηνο, ενώ ήδη έχουν κλείσει καταστήματα τα οποία δεν θεωρήθηκαν αρκούντως αποδοτικά.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: