Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Εις τριπλούν στο βιβλίο Γκίνες η Adele!

Όχι μία, αλλά... τρεις θέσεις κατέκτησε η Adele στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη  καθώς το δεύτερο album της, «21», συνεχίζει να «σαρώνει»!

Η νεαρή τραγουδίστρια κατάφερε να ξεπεράσει του πάντες και να θέσει νέα ρεκόρ στα βρετανικά charts, καθώς είναι η πρώτη solo τραγουδίστρια που βρίσκεται στην κορυφή 13 συνεχόμενες εβδομάδες και 21 εβδομάδες συνολικά, ξεπερνώντας το αντίστοιχο ρεκόρ που κατείχε από το 1991 η Madonna με το «Immaculate Collection».

Ακόμη, είναι η πρώτη τραγουδίστρια που είχε δύο single και δύο album ταυτόχρονα στο UK top5, κάτι που τελευταίοι είχαν καταφέρει οι Beatles το 1963!

Παράλληλα, μέσα σε ένα χρόνο, το «21» έχει πουλήσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια αντίτυπα και είναι το μοναδικό βρετανικό άλμπουμ που πέτυχε κάτι τέτοιο...
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: