Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Αντ. Σαμαράς: "Κλωτσοσκούφι του κάθε ανθέλληνα η χώρα"

Πριν λίγο ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη η καθιερωμένη ομιλία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά στη Διεθνή Έκθεση της πόλης.
Ο κ. Σαμαράς στο ξεκίνημα της ομιλίας του τόνισε πως γνωρίζει απόλυτα την κατάσταση και δεν πρόκειται "να χαϊδέψει αυτιά" σε κανέναν με τις σημερινές του προτάσεις.

"Θα αποφύγουμε τις εύκολες υποσχέσεις" υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ, για να προσθέσει χαρακτηριστικά: "Δεν θα σας πως ότι λεφτά υπάρχουν. Άλλοι τα έλεγαν αυτά."

Παράλληλα, τόνισε ότι στόχος του κόμματός του είναι "να αναγεννηθεί η Ελλάδα που βουλιάζει" και που τώρα είναι "το κλωτσοσκούφι του κάθε ανθέλληνα, του κάθε κερδοσκόπου".

Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε πως "η συμφωνία της 21ης Ιουλίου είναι σημαντική, αλλά η κυβέρνηση έκανε μια σειρά από σφάλματα".

Όσον αφορά το νέο τέλος στα ακίνητα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε χαρακτηριστικά: "Εγώ δεν θα πω στους πολίτες να μην πληρώσουν. Λέω όμως ότι δεν μπορούν να πληρώσουν."

Απαντώντας στις κατηγορίες του κυβερνώντος κόμματος για "αντιευρωπαϊκή στάση της ΝΔ", δήλωσε πως η ΝΔ είναι το πρώτο ευρωπαϊκό κόμμα, κάνοντας και αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, η οποία είχε ως αποτέλεσμα παρατεταμένα χειροκροτήματα.


Επιπλέον, αναφερόμενος στο ζήτημα που προέκυψε με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα της χώρας, τόνισε πως "θα είμαστε αμείλικτοι αν αποκαλυφθεί οργανωμένο σχέδιο πλασογράφησης των πραγματικών στοιχείων του ελειίμματος".

Σχόλιο της Δημοκρατικής Αριστεράς για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στους παραγωγικούς φορείς στη ΔΕΘ

Η ομιλία του κ. Σαμαρά δεν προσέφερε τίποτα καινούργιο στους πολίτες. Ήταν μια συρραφή παλαιότερων ομιλιών, με αρκετή δόση υποσχεσιολογίας, χωρίς προοπτική και εναλλακτικό δρόμο για τη χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: