Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ε. Μελέτη συμβουλεύει: «Μακριά από sex τον Δεκέμβριο»

Με το ζώδιό της, τους Παρθένους, τα έχει βάλει η Ελεονώρα Μελέτη και δεν δίστασε να το μοιραστεί με τους τηλεθεατές της.
Με αφορμή το γεγονός ότι σήμερα έχουν γενέθλια η Μαρία Κοζάκου και η Ελένη Βιτάλη που είναι Παρθένοι, η Ελεονώρα δήλωσε:

«Παρθενάκια είναι όλες ε; Κοίτα να δεις… Δεν είμαι η μόνη που βασανίζεται σ’ αυτήν τη ζωή. Υπάρχουν κι άλλοι πολύπαθοι», δήλωσε η παρουσιάστρια και τότε ήταν που ξεκαθάρισε τι θα προσπαθήσει να ελέγξει όσο μπορεί περισσότερο.

«Τι ζώδιο τραγικό αυτοί οι Παρθένοι. Εάν ένα πράγμα θα προσπαθήσω να ελέγξω σ’ αυτήν τη ζωή είναι το παιδί μου να μη βγει Παρθένος», είπε.

Και πώς θα το πετύχει αυτό; Την έχει τη λύση και λέγεται αποχή από το sexτον μήνα Δεκέμβριο!!!!

«Δε θα κάνεις sex καθόλου το Δεκέμβριο. Μακριάαααα. Το Δεκέμβριο κομμένο το sex. Κι επειδή δεν ξέρεις πότε θα σου κάτσει, για λόγους ασφαλείας από πρώτη Δεκέμβρη έως πρώτη Ιανουαρίου δεν κάνεις sex, τέλος», δήλωσε η Ελεονώρα και δε δίστασε να βγάλει στη φόρα τα ιδιωτικά της μαμάς της και του μπαμπά της.

«Γιατί η μαμά μου έκανε sex 17 Δεκεμβρίου, βγήκα και ακριβώς. Βλέπανε το Χαβάη 5 – 0. Τα ξέρω όλα, τα έχω μάθει όλα για το backstage της υπόθεσης», είπε μέσα στα γέλια.

Δείτε τις συμβουλές της Ελένης Μενεγάκη για να μην γεννήσετε παιδάκι στον αστερισμό της Παρθένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: