Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ηλεία: Φωτιές από κεραυνούς

Hills on a cloudy day in the Elis Prefecture o...Image via Wikipedia Αρκετά περιστατικά πρόκλησης φωτιάς από κεραυνούς σημειώθηκαν χθες και στην Ηλεία.

Συγκεκριμένα στην περιοχή του Λούβρου, ξέσπασε πυρκαγιά περίπου στις τρεις το μεσημέρι, όταν σε δασική έκταση έπεσαν αρκετοί κεραυνοί. Η φωτιά ευτυχώς και λόγω της βροχής δεν επεκτάθηκε και έτσι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Κλιμάκιο Αρχαίας Ολυμπίας, έφτασαν έγκαιρα και κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Στον Πύργο στον κόμβο της Φιλοθέης από κεραυνό, ξέσπασε πυρκαγιά σε κολώνα της ΔΕΗ. Στο σημείο επενέβησαν τόσο συνεργείο της ΔΕΗ, όσο και άνδρες της Πυροσβεστικής. Από τον κεραυνό διαλύθηκαν οι μονωτήρες και αυτό αποτέλεσε και αιτία για προσωρινή διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή αυτή, έως ότου αποκατασταθεί η βλάβη.

Ακόμα τρεις περιπτώσεις πυρκαγιών σε στύλους της ΔΕΗ καταγράφησαν νωρίς το βράδυ. Πιθανότατα από πτώσεις κεραυνών φωτιές ξέσπασαν στο Βαρθολομιό, το Κουρτέσι και το Νησί της Βάρδας.


Πηγή: www.ilialive.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: