Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Οπαδός έχασε τρία δάχτυλα στο κυπριακό ντέρμπι που διακόπηκε

Τα σοβαρά επεισόδια στις κερκίδες του ΓΣΠ της Λευκωσίας ανάμεσα σε οπαδούς της Ομόνοιας και της ΑΕ Λεμεσού, ανάγκασαν τον διαιτητή της αναμέτρησης να διακόψει οριστικά το ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακρωτηριάστηκαν τρία δάχτυλα οπαδού της ΑΕΛ που κρατούσε κροτίδα η οποία έσκασε στα χέρια του.

Τα επεισόδια στις κερκίδες όπου βρίσκονταν περίπου 3.000 οπαδοί από τη Λεμεσό ξεκίνησαν πριν από το ματς, η έναρξη του οποίου καθυστέρησε περίπου 15 λεπτά. Η αστυνομία δεν μπόρεσε να αποτρέψει τις συγκρούσεις, τη ρίψη αντικειμένων και την ανταλλαγή φωτοβολίδων στα σύνορα της ανατολικής εξέδρας με το νότιο πέταλο.

Οι 3.000 περίπου οπαδοί της ΑΕΛ δημιούργησαν συνθήκες εντός έδρας αγώνα και άναψαν εκατοντάδες καπνογόνα και πυρσούς που πέρασαν με μοναδική ευκολία στο γήπεδο.

Στην ανάπαυλα του αγώνα, όταν η Αστυνομία ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του ματς, ο διαιτητής Στέλιος Τρύφωνος διέκοψε οριστικά το ματς (στο 0-0). Η Αστυνομία προχώρησε σε 6 συλλήψεις οπαδών της ΑΕΛ, ενώ αψιμαχίες σημειώθηκαν και στα αποδυτήρια.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους ξέσπασε μετά τη διακοπή κατά της Αστυνομίας και των μέτρων που (δεν) πήρε. “Όταν η ΑΕΛ αγωνίζεται στο μπάσκετ, χωρίς την παρουσία οπαδών της αντίπαλης ομάδας, έρχονται στο γήπεδο διμοιρίες της ΜΜΑΔ, για να τους ελέγξουν. Σήμερα, όταν ξεκίνησε η ρίψη αντικειμένων, υπήρχαν όλοι κι όλοι πέντε αστυνομικοί στις κερκίδες, οι οποίοι ακουμπούσαν πάνω στα κράνη τους και απλά παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα. Για όλα τα πιο πάνω ο μόνος που μπορεί να μας απαντήσει είναι ο Αστυνομικός Διευθυντής. Από σήμερα θα ξεκινήσουμε πόλεμο κάθαρσης ανάμεσα στους οπαδούς μας. Η διακοπή δεν έγινε μόνο εξ υπαιτιότητας της ΑΕΛ.”
Πηγή: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: