Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Σάκης Ρουβάς: Γιατί κόντεψαν να τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές;


Κατέπληξε τους πάντες για μια ακόμη φορά με την εμφάνισή του ο Σάκης Ρουβάς, που έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο Σάκης τραγούδησε και χόρεψε στην σκηνή, κάνοντας ακόμη και άλματα κατά την διάρκεια του προγράμματός του, ενώ ήταν εμφανές ότι το τζιν με το t-shirt αποτελούν την αγαπημένη του στιλιστική επιλογή.

Με αφορμή μάλιστα τα ρούχα που επιλέγει στις εμφανίσεις του, αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που τραγούδησε πριν από 20 χρόνια και μάλιστα στην Θεσσαλονίκη:

«Από εδώ, από την Θεσσαλονίκη, ξεκίνησα την καριέρα μου πριν από 20 χρόνια. Αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα είναι ότι όλοι ήταν ντυμένοι με κοστούμια και τουαλέτες και γενικά εμφανίζονταν επίσημα ντυμένοι. Εγώ δεν είχα κοστούμι και είπα ότι θα τραγουδούσα με το τζιν και το μπλουζάκι. Ξέρετε τι έγινε; Παραλίγο να με πετάξουν έξω με τις κλωτσιές», δήλωσε ο Σάκης. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό το γεγονός που σημάδεψε την πρώτη του εμφάνιση στην πίστα τότε. «Την ώρα που τραγουδούσα έγινε σεισμός! Και είπα ότι εάν είναι τέτοια η αίσθηση τότε… τί να πω…»

gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: