Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Γ. Πεταλωτής: "Επανένταξη αποφυλακισμένων στην αγορά εργασίας"

Τον εκσυγχρονισμό του νομοθετικού πλαισίου για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφυλακισθέντων θα επιδιώξει το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και... Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Προς το σκοπό αυτό το υπουργείο βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ και παράλληλα προτείνει και τη σύσταση ειδικής επιτροπής που θα μελετήσει βελτιώσεις στο ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Τα παραπάνω προκύπτουν από έγγραφο του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης της βουλευτού της ΝΔ Θεοδώρας Αυγερινοπούλου για τη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ της επανένταξης αποφυλακισθέντων.

Όπως ειδικότερα ενημερώνει ο κ. Πεταλωτής, το ΝΠΙΔ «Επάνοδος» με σκοπό την επανένταξη των αποφυλακισθέντων που εποπτεύεται από το υπουργείο Δικαιοσύνης, έχει ήδη υποβάλει προτάσεις για την έγκριση προγραμμάτων χρηματοδοτούμενων από το ΕΣΠΑ, τα οποία απευθύνονται σε αποφυλακιζόμενους και αποφυλακισμένους και προβλέπουν στοχευμένες δράσεις συμβουλευτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: