Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ελεύθεροι οι Ελληνες ναυτικοί του Φ/Γ πλοίου «MARIA L»

Επετράπη ο απόπλους του Φ/Γ πλοίου «MARIA L, από τις Αρχές της Βενεζουέλας , σύμφωνα με επιστολή που περιήλθε χθες, στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής από τη διαχειρίστρια εταιρεία του.

Στο εν λόγω πλοίο, το οποίο είχε εικοσαμελές πλήρωμα εκ των οποίων οι δώδεκα Έλληνες, όλοι καλά στην υγεία τους, είχε απαγορευθεί ο απόπλους την 08/03/2011 μετά από εντοπισμό ποσότητας ναρκωτικών στα ύφαλά του.


Η ποσότητα που βρέθηκε ήταν 353 δέματα, άγνωστης προς το παρόν ουσίας, με συνολικό βάρος 417,6 κιλά, τα οποία ευρέθησαν ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν δύτες, κατ’ απαίτηση της διεύθυνσης του ιδιωτικού λιμένα στο JOSE και με τη σύμφωνη γνώμη της εταιρείας.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας της φόρτωσης του πλοίου με 47.717,59 μετρικούς τόνους φορτίου PETCOKE, στις 11:35 περίπου τοπική ώρα την 08/03/2011. Το λιμάνι προορισμού του φορτίου ήταν καθορισμένο για το Terneuzen Ολλανδίας και εν συνεχεία για το Immingam Μεγάλης Βρετανίας.

Σε συνέχεια ελέγχου και αφού ευρέθησαν τα δέματα, ενημερώθηκαν οι Αρχές, οι οποίες επέβησαν επί του πλοίου και ενημέρωσαν τον πλοίαρχο ότι πλοίο και πλήρωμα είναι υπό κράτηση μέχρι νεωτέρας.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: