Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

13χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο με συνοδηγό τον παππού του στη Λάρνακα

Δεκατριάχρονος μαθητής εντοπίστηκε την Πέμπτη από την Αστυνομία, εν μέσω της εβδομάδας οδικής ασφάλειας που είναι αφιερωμένη στους μελλοντικούς... οδηγούς, να οδηγεί αυτοκίνητο στο Αυγόρου με την ανοχή του παππού του, ο οποίος βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, είπε ότι «ενώ διανύουμε την εβδομάδα οδικής ασφάλειας με επίκεντρο τα παιδιά που αποτελούν και τους μελλοντικούς οδηγούς του τόπου, χθες νωρίς το απόγευμα μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Αρχηγείου Αστυνομίας βρέθηκαν μπροστά σε ένα νέο περιστατικό οδήγησης αυτοκινήτου από 13χρονο μαθητή».

Παππούς και εγγονός οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό και λήφθηκαν τα ενδεικνυόμενα μέτρα εναντίον τους. Σύμφωνα με το νόμο, ο 13χρονος είναι ποινικά ανεύθυνος.

Ο κ. Κατσουνωτός διερωτήθηκε κατά πόσον οι συνεχείς εκκλήσεις της Αστυνομίας και ιδιαίτερα του Τμήματος Τροχαίας προς κάθε κατεύθυνση φθάνουν στα αυτιά συγκεκριμένων ατόμων, οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν τόσο για τους ίδιους όσο και για τους υπόλοιπους που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: