Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

5 συμβουλές για να φύγεις με το τηλέφωνό της!

Είσαι έξω, διασκεδάζεις και έχεις καταφέρει να προσεγγίσεις την προκλητική ξανθιά. Περνάς θαυμάσια...Η ώρα περνάει, η νύχτα φαίνεται να φτάνει στο τέλος της και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι για να την ξαναδείς πρέπει να πάρεις το τηλέφωνό της. Τότε είναι που σε πιάνει το άγχος και λες την ατάκα που διαλύει μονομιάς τη μαγεία, προσγειώνοντάς σε βάναυσα στην πραγματικότητα του «θα τα ξαναπούμε μωρέ κάποια στιγμή»…

Δεν είναι εύκολο να πάρεις το νούμερο μιας κοπέλας που μόλις γνώρισες με άνετο τρόπο, εκτός κι αν υπάρξει έρωτας με την πρώτη ματιά. Είναι, βλέπεις, και η ναρκισσιστική σου εικόνα στη μέση: δεν θες να φανείς ούτε πολύ φορτικός και σε περάσει για αδέξιο «πέφτουλα», ούτε όμως θες να δείξεις και μεγάλο ενθουσιασμό μπας και γίνεις «πιόνι» στις ορέξεις της.

Με τις παρακάτω συμβουλές θα ’χεις το τηλέφωνό της στο τσεπάκι σου (στη μνήμη του κινητού σου δηλαδή), δείχνοντας αυτοπεποίθηση και ανδρισμό. Κι αυτή θα θέλει σίγουρα να σε ξαναδεί.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: