Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: Τα βρήκαν ξανά Καϊλή-Διαμαντίδης

Εύα Καϊλή και Πασχάλης Διαμαντίδης, χώρισαν στις αρχές του καλοκαιριού. Όλα έδειχναν πως αυτός ο χωρισμός θα ήταν οριστικός, αφού ο επιχειρηματίας όχι μόνο είχε γράψει στους φίλους του στο Facebook πως είναι single, αλλά είχε «κατεβάσει» και όλες τις φωτογραφίες με την όμορφη βουλευτή.

Τελικά όμως ο έρωτας τους ήταν πιο δυνατός και κατάφερε να επικρατήσει. Σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao», οι δυο τους είναι ξανά μαζί, αλλά αυτή τη φορά υπό όρους.

Τι σημαίνει τώρα το… «υπό όρους».Ότι η Εύα Καϊλή από εδώ και στο εξής, θα πρέπει να είναι πιο ανεκτική με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του καλού της, η οποίος μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Λονδίνο-Αθήνα.

Αυτός μάλιστα ήταν και ο λόγος που αρχικά είχε δημιουργηθεί κρίση στη σχέση τους.Τέλος καλό όλα καλά όμως, αφού πλέον θα περνάνε παρέα όσο κοινό ελεύθερο χρόνο έχουν ενώ θα μειώσουν και τις δημόσιες εμφανίσεις τους, μιας και ο επιχειρηματίας θέλει να κρατά χαμηλό προφίλ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: