Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Νατ. Ράγιου: Η φορολογική λαίλαπα της κυβέρνησης έχει βυθίσει την Ελλάδα στο χάος και την απελπισία

Την παρουσίαση των προτάσεων-προγραμματικών θέσεων της Νέας Δημοκρατίας για τη φορολογική πολιτική, από τον Αν. Τομεακή Οικονομίας Γιάννη Βρούτση , παρουσία του αντιπρόεδρου Σταύρου Δήμα, του Γραμματέα Ανδρέα Λυκουρέντζου, και των Χρήστου Σταϊκούρα και Νότη Μηταράκη, παρακολούθησαν την Παρασκευή, η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων Ν.Δ Κατερίνα Παπακώστα και η Αν. Γραμματέας Νατάσα Ράγιου, προκειμένου να υποβάλλουν τις δικές τους προτάσεις για θέματα του Τομέα Γυναικών, σε ειδική εκδήλωση που έγινε σε αίθουσα της Συγγρού, για τους παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς.

Η δήλωση της Νατάσας Ράγιου μετά την παρουσίαση :

«Η φορολογική λαίλαπα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έχει βυθίσει την Ελλάδα και τους Έλληνες στο χάος και την απελπισία, την ώρα που όλοι οι δημοσιονομικοί δείκτες έχουν εκτροχιαστεί.

Μαυρίλα παντού : κανένα επενδυτικό περιβάλλον, καμία αναπτυξιακή δυνατότητα, πρωτοφανές σφυροκόπημα σε συνταξιούχους, χαμηλόμισθους, τρίτεκνους και πολύτεκνους.. Στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ, διαλύεται η μεσαία τάξη , φεύγουν χιλιάδες επιχειρήσεις από τη χώρα, μπαίνουν λουκέτα στα μαγαζιά και παγώνει η αγορά.

Με κύριο στόχο την ορθολογικοποίηση του φορολογικού συστήματος και την στήριξη των παραγόντων της αγοράς , βασικοί μοχλοί των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας είναι η ισορροπία μεταξύ της συλλογής εσόδων και της ανάπτυξης.

-Μείωση των κινήτρων φοροδιαφυγής με ταυτόχρονη μείωση των φορολογικών συντελεστών παντού
-Κυρίαρχος πυλώνας η πληροφορική ώστε να ελαχιστοποιείται η επαφή φορολογούμενου και εφορίας
- Υποχρεωτική εθνική καταγραφή της περιουσιακής κατάστασης των Ελλήνων σε ολόκληρο τον κόσμο
- Ισχυρά κίνητρα για επαναπατρισμό κεφαλαίων
-Απόδοση αμνηστίας σε ότι δηλωθεί πρώτη φορά
- Κατάργηση των μέχρι τώρα τεκμηρίων διαβίωσης
-Ενιαίος φορολογικός συντελεστής 15% σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα
-Κατάργηση του συντελεστή ΦΠΑ 23% στην εστίαση και επαναφορά του στο 9%
-Πάγωμα των αντικειμενικών αξιών για πέντε χρόνια
-Μείωση του ΦΠΑ στην οικοδομή στο 19%

-Άμεση εκδίκαση 165.00 φορολογικών υποθέσεων που εκκρεμούν στα Διοικητικά Δικαστήρια, είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για να ανασάνει επί τέλους η ελληνική οικογένεια και η αγορά, από τον εξοντωτικό φορολογικό ζυγό της κυβέρνησης» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: