Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Σύγκρουση ασθενοφόρου με ταξί στο κέντρο της Αθήνας

ΝΕΚΡΟ ΤΟ 2ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ..

Νεκρό διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία» το 2χρονο κοριτσάκι το οποίο επέβαινε στο ασθενοφόρο που συγκρούστηκε τα χαράματα με ταξί στους Αμπελόκηπους. «Στις 5.40 οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων παρέλαβαν ένα βαρύ περιστατικό για το οποίο άλλωστε είχαν ειδοποιηθεί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του. Ήταν ένα 2χρονο παιδί χωρίς σφυγμούς και παλμούς» λέει στο protothema.gr ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Μανώλης Παπασάββας.

Περισσότερο «φως» στα αίτια και τον χρόνο θανάτου του άτυχου παιδιού αναμένεται πλέον από το αποτέλεσμα της νεκροψίας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2χρονο παιδί είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό καθώς είχε υποβληθεί σε δύο καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις. Άλλωστε, αυτό το ιστορικό ήταν ένας από τους λόγους που το ΕΚΑΒ κινητοποιήθηκε αμέσως: από τα βιβλία των συμβάντων προκύπτει ότι το όχημα προσέγγισε μέσα σε τρία λεπτά το σημείο από όπου έγινε η κλήση και χρειάστηκαν άλλα τρία λεπτά για να διασχίσει την λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειμένου να φτάσει στο «Αγία Σοφία». Κατά πληροφορίες, οι γονείς του παιδιού ενημέρωσαν το πλήρωμα του ασθενοφόρου ότι διαπίστωσαν τη δύσπνοια του παιδιού γύρω στις 5 τα χαράματα και λόγω του καρδιολογικού προβλήματος που αυτό είχε κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο.

Ωστόσο, η έκβαση δεν ήταν αίσια. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, στη διασταύρωση της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Σούτσου (απέναντι από την οδό Πανόρμου) το ασθενοφόρο πιθανότατα «πέρασε» με κόκκινο, όπως δικαιούται, αλλά ο οδηγός του ταξί, που κατέβαινε από την οδό Πανόρμου φαίνεται πως δεν άκουσε τη σειρήνα και δεν σταμάτησε έγκαιρα. Το αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστούν τα δύο οχήματα και να τραυματιστούν ο οδηγός και ο συνοδηγός του ασθενοφόρου, ο πατέρας του παιδιού και o οδηγός του ταξί –όλοι βρίσκονται εκτός κινδύνου.
Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί η Τροχαία Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: