Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη «Ζωή της άλλης»

Και οι εξελίξεις συνεχίζονται στη «Ζωή της άλλης»… Και ενώ ο Αλέξης πιέζεται να πάρει μία απόφαση, η Ελπίδα προσπαθεί να κρύψει τα συναισθήματά της για εκείνον ακόμη και από τον ίδιο της τον εαυτό.

Η Ξένια εντωμεταξύ βρίσκεται σε μεγάλη ένταση περιμένοντας να διαπιστώσει αν το νέο σχέδιό θα στεφθεί από επιτυχία. Μία ανατροπή, όμως, στην εξέλιξη της επέμβασης της Βάσως θα αφήσει τα πράγματα μετέωρα.

Ο Ακριτίδης προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπορέσει να βοηθήσει τη Βάσω. Στο μεταξύ, ο Φάνης και η Τόνια εξομολογούνται τον έρωτά τους ο ένας στον άλλον και ο Φάνης την καλεί να έρθει για λίγες μέρες στο εξοχικό.

Ο Ακριτίδης ενημερώνει την οικογένεια της Βάσως ότι συνάντησε επιπλοκές κατά την επέμβαση, για τις οποίες οι λόγοι παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

Ο Νικόλας παρακολουθεί τη Ντορίτα, που έχει βγει ραντεβού με τον Φίλιππο και εμφανίζεται μπροστά της ξαφνικά για να της κάνει σκηνή. Μόλις μαθαίνει για την έκβαση της εγχείρησης φεύγει αλαφιασμένος, ενώ η Ντορίτα τον ακολουθεί. Ο Αλέξης λέει στη Στέλλα ότι την επομένη θα βγάλουν τις άδειες, πράγμα που την ξαφνιάζει πολύ.

Ο Σήφης επεξεργάζεται μαζί με τους συμβούλους του και την Ξένια τα στοιχεία, που αφορούν το κέιτερινγκ Καλλιφατίδη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: