Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Formula 1: H Ευρώπη τελείωσε για την F1, δηλώνει ο Εκλεστοουν

Bernie Ecclestone, the team principal of Brabh...
Image via Wikipedia
Τη μείωση των αγώνων που θα διεξάγονται στην Ευρώπη σε πέντε μέσα στα επόμενα χρόνια ανακοίνωσε ο Μπέρνι Εκλεστοουν, λέγοντας μάλιστα ότι ο ρόλος της Γηραιάς Ηπείρου ως κέντρο του αθλήματος «τελείωσε».

«Νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια η Ευρώπη θα μείνει μόνο με πέντε αγώνες. Θεωρώ ότι η Ευρώπη τελείωσε. Θα είναι ένα καλό μέρος για διακοπές και τίποτε άλλο. Η Ευρώπη είναι κάτι από το παρελθόν», δήλωσε ο διαχειριστής των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1 στην ισπανική εφημερίδα Marca. Μάλιστα στην ερώτηση αν η Ευρώπη αποτελεί το πνευματικό σπίτι του αθλήματος, ο 81χρονος Βρετανός απήντησε εμφατικά: «Ηταν».

Φέτος στο πρόγραμμα της Formula 1 υπήρχαν εννέα αγώνες που διεξήχθησαν σε Ευρωπαϊκές χώρες. Το 2012 ο αριθμός τους θα μειωθεί στους οκτώ, γεγονός που σύμφωνα με τον Εκλεστοουν είναι αρκετά υψηλός.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: