Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Τραυματίες σε τροχαίο οι Αντιπεριφερειάρχες Νικολάου και Ούστογλου

Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται η αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου, η οποία το πρωί στις 10:30 έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος κοντά στον κεντρικό κόμβο της Εγνατίας οδού στην Αλεξανδρούπολη.

Ειδικότερα, το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της περιφερειακής ενότητας Έβρου που εκινείτο προς την Κομοτηνή και στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός, η αντιπεριφερειάρχης και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα Γιώργος Ούστογλου, συγκρούσθηκε με άλλο ΙΧ.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με συνέπεια οι τρείς επιβαίνοντες στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο και ο οδηγός του άλλου ΙΧ να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποφασίσθηκε να πάρουν εξιτήριο ο κ. Ούστογλου και ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος, ενώ η αντιπεριφερειάρχης και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου θα νοσηλευτούν προληπτικά για περαιτέρω εξετάσεις.

inpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: