Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΤΩΡΑ: Διαμαρτυρία δημοσιογράφων στο προαύλιο της ΕΡΤ

Οι εργαζόμενοι έχουν συγκεντρωθεί στο κτίριο της κρατικής τηλεόρασης στην Αγία Παρασκευή διαμαρτυρόμενοι για την εργασιακή εφεδρεία.

Την ώρα που δεκάδες δημοσιογράφοι βρίσκονται έξω από το κτίριο της ΕΡΤ, ο διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού επέτρεψε να μπουν στον προαύλιο χώρο μόνο εργαζόμενοι στο Αθηναϊκό Πρακτορείο και στους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Kλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα δημόσια ΜΜΕ ΕΡΤ ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και δημοτικοί ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί) με αίτημα την κατάργηση της εργασιακής εφεδρείας και του ενιαίου μισθολογίου και την υπογραφή ΣΣΕ.

Τα διοικητικά συμβούλια της ΠΟΕΣΥ της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ΠΟΕΠΤΥΜ αποφάσισαν να κηρύξουν επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες από τις 06.00 της Παρασκευής 2/12/2011 έως τις 06.00 της Δευτέρας 5/12/2011.

Την Παρασκευή 2/12, στις 11.00, θα γίνει συνέλευση των εργαζομένων στην αίθουσα του γ’ ορόφου του κτιρίου της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: