Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Τζιμ Συναδινός:Ενας αρχιτέκτονας σαρώνει τις διεθνείς πασαρέλες

Ήταν πριν από εννέα χρόνια όταν ο Αλεξάντερ Μακ Κουίν τον σταμάτησε στον δρόμο για να τον ρωτήσει αν ενδιαφέρεται να γίνει μοντέλο του. 

Έκτοτε, ο φοιτητής Αρχιτεκτονικής της Οξφόρδης έγινε από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη, μετρώντας συνεγασίες με τον Τομ Φορντ και βήματα πλάι στην Κέιτ Μος και τη Ναόμι Κάμππελ...

Ηταν ακόμα φοιτητής όταν μια καρμική συνάντηση έμελλε να αλλάξει όλη του τη ζωή. Σε έναν καθημερινό περίπατο στην καρδιά του Λονδίνου ο εκκεντρικός σχεδιαστής Αλεξάντερ ΜακΚουίν τον σταματά και τον προτρέπει να γίνει μοντέλο: «Μέχρι εκείνη τη στιγμή μού ήταν εντελώς άγνωστος ο κόσμος της μόδας. Ζούσα βυθισμένος στα βιβλία και τα αρχιτεκτονικά σχέδια. Βρήκα όμως την πρόκληση συναρπαστική και μία εβδομάδα μετά βρισκόμουν στο ατελιέ του Βρετανού σχεδιαστή, συζητώντας μαζί του για την πρώτη επίδειξη στην οποία θα συμμετείχα».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: