Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Πέτρος Φιλιππίδης: «Ζορίστηκα oικονομικά»

Ηθοποιός πρώτης γραμμής, αγαπητός, λαοπρόβλητος και στο κέντρο μιας σειράς αμφιλεγόμενων κριτικών και δημοσιευμάτων, που τον κατηγορούν για έπαρση, υπεροψία, σταριλίκι. Τον νοιάζει; Ο Πέτρος Φιλιππίδης απαντάει σε όλα.



Το να τον παρακολουθείς –πάνω ή κάτω από τη σκηνή ή στη διάρκεια μιας πρόβας– είναι εξαντλητικό. Έπειτα από ένα τέταρτο, νιώθεις σαν να σε έχει ρουφήξει ένας στρόβιλος ενέργειας – απ’ όπου περνάει ο Πέτρος, σηκώνει σκόνη, αφήνει λόγια, φωνές, γέλια, ατάκες, έπιπλα, φώτα, ανέκδοτα, παρατηρήσεις, μαντίλια, ιδρωμένα ρούχα.



Το περασμένο καλοκαίρι μπορεί να ήταν και το πρώτο μετά από 28 χρόνια που δεν δούλεψε. «Είδα πολύ θέατρο, πολλά πράγματα, μου απαντήθηκαν πολλά ερωτήματα, κατάλαβα πολλά για τη δουλειά μας. Έμαθα, θαύμασα, αηδίασα, έκανα διακοπές, φιλοξενούμενος σε πάρα πολύ ωραία μέρη της Ελλάδας από αγαπημένους φίλους. Πέρασα υπέροχα, ηρέμησα, ξεκουράστηκα. Απ’ την άλλη, όμως, οικονομικά ζορίστηκα. Αν δεν δουλεύεις σήμερα, τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Κανείς μας δεν έχει την πολυτέλεια της ανάπαυλας».



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: