Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Στον αέρα το πρωτοχρονιάτικο «10 με 1 μαζί»


Hταν όλα έτοιμα για να πραγματοποιηθεί το τελευταίο γύρισμα του 2009 για το «10 με 1 μαζί» του ANT1 που θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο την Πρωτοχρονιά. Μόνο που η κεντρική καλεσμένη των Σπύρου Χαριτάτου και Γιώργου Καραμέρου δεν εμφανιζόταν και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ηλεκτρισμένη. Ποια περίμεναν; Τη Βίκυ Καγιά!
Λίγο έλειψε να μείνει χωρίς πρωτοχρονιάτικη εκπομπή το δίδυμο του καναλιού του Αμαρουσίου. Όλοι ήταν από νωρίς στις θέσεις τους και τα κορίτσια του «Next top model» πανέτοιμα να εντυπωσιάσουν με τις εμφανίσεις τους στο πλατό. Το απαραίτητο «κομμάτι» του κεφιού, λόγω της ημέρας ?σύμφωνα με πληροφορίες? είχαν αναλάβει η Ηρώ, ο Αντώνης Λουδάρος και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που... σκίζουν στο «Πόλις Studio» και είναι αγαπητοί στα νεανικά κοινά, στα οποία η εκπομπή υπολογίζει πολύ.
Η ώρα περνούσε, αλλά η κεντρική καλεσμένη τους, η Βίκυ Καγιά, δεν εμφανιζόταν. Όλοι είχαν αρχίσει να δυσανασχετούν, ενώ οι παρουσιαστές δεν ήξεραν τι να υποθέσουν, καθώς γνωρίζοντας τον επαγγελματισμό της Βίκυς, δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Οι τρεις άλλοι καλεσμένοι άρχισαν να δυσανασχετούν για την αργοπορία στο γύρισμα μέχρι που δεν άντεξαν άλλο και αποχώρησαν. Ποιος είδε τότε τους Καραμέρο-Χαριτάτο και δεν τους φοβήθηκε. Έγιναν έξαλλοι. Τελικά, ενημερώθηκαν ότι η Βίκυ Καγιά ήταν στο κρεβάτι με ίωση και δεν μπορούσε καν να μιλήσει.
Ο καλός ο καπετάνιος, όμως, στη φουρτούνα φαίνεται, όπως λέει ο λαός, και κατάφεραν να τα μπαλώσουν μια χαρά. Μαζί με τα μοντέλα του «Next top model» και τους συνεργάτες τους ετοίμασαν και μαγνητοσκόπησαν σε χρόνο-ρεκόρ μια κεφάτη εκπομπή, που θα κάνει το πρώτο πρωινό του 2010 πιο χαρούμενο, στο γνώριμο ύφος τους, που λατρεύει η AGB.

Δεν υπάρχουν σχόλια: