Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

"Η ταινία της ζωής μου"

Αρρωστος κινηματογραφόφιλος, πολιτογραφημένος Θεσσαλονικιός, συνειδητοποιημένος καλοφαγάς, μπον βιβέρ, κάθε εβδομάδα εδώ και δώδεκα χρόνια μέσα από τη «Cinemania» δίνει τα ρέστα του. Φέτος, μάλιστα, κάνει και ρεκόρ τηλεθέασης, καθώς ξεπερνά κατά πολύ τα συνήθη ποσοστά τηλεθέασης της ΕΤ3.

Τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν από πολλά χρόνια σε μια μονοκατοικία στην Αγία Παρασκευή. Το ροκ στην Ελλάδα είχε πέραση και ο Νίκος προωθούσε μερικά από τα πλέον υποσχόμενα ονόματα της ανεξάρτητης σκηνής. Στην πορεία ανακάλυψα ότι εκτός από την κοινή αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό μάς συνέδεαν και οι σπουδές μας στη Νομική της Αθήνας.

Μπορεί να ξαναγύρισε στα πάτρια εδάφη για να συνεχίσει την πορεία του στα media, όμως δεν χάσαμε την επαφή μας. Οταν πριν από δώδεκα χρόνια έκανε την υπέρβαση και βγήκε μπροστά στην κάμερα κάνοντας την αγάπη του για το σινεμά από χόμπι επάγγελμα, με εντυπωσίασε.

«Επειτα από δώδεκα χρόνια έχω μάθει πολλά» παραδέχεται. «Από ψάρι που ήμουνα μπορώ να πω ότι ξέρω καλύτερα το αντικείμενο. Εντάξει τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα…» συμπληρώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: