Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

35.000 πολύχρωμα λαμπιόνια διεκδικούν μια θέση στο Γκίνες

Μια θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί ένα ζευγάρι από τα Τρίκαλα, το οποίο έχει στολίσει την εξωτερική όψη του σπιτιού του με περισσότερα από 35.000 πολύχρωμα λαμπιόνια! Το σπίτι του Σωτήρη και της Σοφίας Αγγελίτση στην Κρήνη μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι και προκαλεί το θαυμασμό των γειτόνων και των περαστικών.Σχερικό ρεπορτάζ δημοσίευσε χτeς το Mediacopy και σήμερα η Espresso.

Το ζευγάρι προσφέρει στο χωριό για τέταρτη συνεχή χρόνια ένα θέαμα ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Οπως είπαν ο κύριος και η κυρία Αγγελίτση, ο στολισμός του σπιτιού διήρκεσε περισσότερο από ένα μήνα, αφού απαιτήθηκαν περισσότερα από 35.000 χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια για να καλύψουν τη στέγη, τους τοίχους, τα μπαλκόνια, τα παράθυρα και τον κήπο. Οπως έκαναν γνωστό, η ιδέα του στολισμού έπεσε στο τραπέζι λίγο μετά την επιστροφή της οικογένειας από το εξωτερικό στην Ελλάδα. «Τα Χριστούγεννα που ζήσαμε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία ήταν εντυπωσιακά. Αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την ιδέα και στο δικό μας σπίτι που βρίσκεται στην Κρήνη» τόνισε η κυρία Αγγελίτση. Σημειώνεται ότι πέρυσι για τη διακόσμηση του σπιτιού απαιτήθηκαν 22.000 λαμπιόνια, αριθμός που χρόνο με το χρόνο αυξάνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: