Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Μήνυση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κατά της Εθνικής Τράπεζας

Μηνυτήρια αναφορά κατά της Εθνικής Τράπεζας για ελλιπή μέτρα ασφαλείας σε υποκατάστημά της υπέβαλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.
Αφορμή για τη μήνυση αποτέλεσε η ληστεία στο υποκατάστημα της Τράπεζας στη Σαλαμίνα την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως καταγγέλλει, η Ένωση ότι δεν είχαν ληφθεί οι από το νόμο προβλεπόμενοι όροι ασφαλείας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά δύο αστυνομικοί υπάλληλοι, οι οποίοι εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία.
"Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, διαβλέποντας ότι το ανησυχητικό φαινόμενο της έξαρσης των ληστειών σε τραπεζικά καταστήματα, δεν θα περιοριστεί αλλά διαρκώς θα αυξάνεται, οφείλει και για τα μέλη της, τους εργαζόμενους στα πιστωτικά ιδρύματα και τους πολίτες οι οποίοι συναλλάσσονται και κινδυνεύουν σε περίπτωση ληστείας, να ζητήσει από την Εισαγγελία να ελεγχθούν εάν τα προβλεπόμενα από το Νόμο σχετικά με τους όρους ασφαλείας τηρούνται σε διαφορετική περίπτωση η εφαρμογή του Νόμου είναι μονόδρομος με ό,τι αυτό συνεπάγεται", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: