Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Τώρα θα μπει εισαγγελέας για τον θάνατο του Κακαουνάκη από σηψαιμία;



Από το πρωι φωνάζουν για την ιστορία με τον Νίκο Κακαουνάκη και τα λάθη που έγιναν στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" και για τα οποία μιλάνε και οι συγγενείς του. Μπήκε για πολύποδα και πέθανε από σηψαιμία ο άνθρωπος. Oι γιατροί έκαναν ή όχι ιατρικά λάθη στην περίπτωση του Κακαουνάκη;
Θα μπει τώρα ένας εισαγγελέας για να κάνει μια έρευνα για τα πραγματικά αίτια θανάτου του δημοσιογράφου; Ο Κακαουνάκης έφυγε όπως έχουν πεθάνει και άλλοι συμπολίτες μας. Ας μας πούνε τι ακριβώς έγινε.
Η μητέρα του Κακαουνάκη το έμαθε όπως ήθελαν οι... "δημοσιογράφοι"
H Μητέρα του Νίκου Κακαουνάκη είναι μεγάλη σε ηλικία και δεν γνώριζε τίποτα. Δεν έπρεπε να μάθει κάτι αλλά όπως τα λέμε από χθες, τα ...πιράνχας δεν σέβονται τίποτα και δεν ρωτάνε κανέναν. Έτσι το έμαθε με τον τρόπο που ήθελαν οι δημοσιοΚΑΦΡΟΙ και όχι όπως ήθελαν να το πούνε οι συγγενείς της. Ο Νίκος Κακαουνάκης ήταν στον flash του Πέτρου Κυριακίδη και έκανε εκπομπές μέχρι πρόσφατα που μπήκε στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός". Μάλιστα η κόρη του ευχαρίστησε την διοίκηση του σταθμού που τον πλήρωνε όλο αυτό το διάστημα όχι γιατί τα είχε ανάγκη ο Κακαουνάκης αλλά για ηθικούς και ψυχολογικούς λόγους.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: