Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Σοφία Παυλίδου: Πάνω απ’ όλα τα παιδιά και ο Χρήστος


Ένα ωραίο και γλυκό κορίτσι που η τηλεόραση το έχει αγαπήσει πολύ. Και δικαίως. Γιατί η Σοφία Παυλίδου έχει υποκριτικό ταμπεραμέντο, στυλ και μπρίο, από αυτά που συνήθως λείπουν από τους δέκτες μας. Με αφορμή τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ιατρικό απόρρητο», μιλήσαμε μαζί της για όλα. Για τη σειρά, την τηλεόραση και, φυσικά, για τα παιδιά της και τον Χρήστο Φερεντίνο, με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.
Σοφία Παυλίδου: Πάνω απ’ όλα τα παιδιά και ο Χρήστος
Επιτέλους, το «Ιατρικό απόρρητο» ξεκίνησε... Και μάλιστα τα πηγαίνει καλά σε τηλεθέαση.
«Επιτέλους ξεκίνησε, όπως ακριβώς το λες...Αυτή η σειρά έμεινε πραγματικά απόρρητη για τουλάχιστον 2 χρόνια. (Γέλια.) Όμως, ποτέ δεν είναι αργά για να βγει μια δουλειά στον αέρα».
Πώς αισθάνεσαι που βγήκε δύο σεζόν μετά;
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, θέλει και ρώτημα; Ξέρεις κάτι; Είναι απογοητευτικό να δουλεύεις, να κοπιάζεις για μια δουλειά και στο τέλος αυτή να μη βγαίνει στον αέρα και να μην τη μοιράζεσαι με τον κόσμο. Συμβαίνουν όμως αυτά στην τηλεόραση. Τουλάχιστον θα την απολαμβάνω όλο το χειμώνα, χωρίς να τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ πανικόβλητη».
Ουσιαστικά για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση γυρίστηκε μια δουλειά που ασχολείται με την αντιμετώπιση ιατρικών περιστατικών. Το αποτέλεσμα που βγαίνει στον αέρα είναι πειστικό;
«Νομίζω πως είναι πειστικό. Νομίζω πως ένας τηλεθεατής που θα κάτσει να δει τη σειρά σίγουρα θα παρασυρθεί από την πλοκή και τη δράση της. Εμείς, πάντως, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: