Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Το πρωτοχρονιάτικο «Πακέτο» της Κοκκίνου


Ενα διαφορετικό «Πακέτο» με έντονες συγκινήσεις αλλά και χαρούμενες στιγμές, τραγούδι και τις καλύτερες ευχές για τη χρονιά που έρχεται θα απολαύσουμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 21:00 το βράδυ μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και οι λαμπεροί καλεσμένοι της θα υποδεχθούν μαζί με τους τηλεθεατές το 2010.
Βασική καλεσμένη η δημοφιλής τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, που θα τραγουδήσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες και όχι μόνο...
Το πρωτοχρονιάτικο «Πακέτο» της Κοκκίνου
Η Έλλη παίρνει ένα ιδιαίτερο πακέτο από τους δύο νονούς του γιου της, την ηθοποιό Τζένη Μπότση και τον αρχισυντάκτη του «Μες στην καλή Χαρά» Παύλο Σταματόπουλο. Ένα πακέτο που θα τη συγκινήσει ιδιαίτερα καθώς και με τους δύο τους συνδέουν πολλά...
Άλλο ένα πακέτο-έκπληξη θα συγκινήσει τους τηλεθεατές της εκπομπής, μια ιστορία που σίγουρα θα θυμόμαστε για πολύ καιρό.
«Καλή χρονιά» θα μας ευχηθούν επίσης ο Μάνος Μαγιάτης, η Μαργαρίτα Δρούτσα και η Δέσποινα Καμπούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: