Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Ο "007" στην Αθήνα

Οχι μόνο ήρθε στη χώρα μας, αλλά έφτασε και μία μέρα νωρίτερα. Από χθες ο πρώην «007» Πιρς Μπρόσναν βρίσκεται στην Αθήνα. Ο γοητευτικός Ιρλανδός ηθοποιός ταξίδεψε με το lear jet του. Εκανε τα αδύνατα δυνατά διαμορφώνοντας το πρόγραμμά του έτσι ώστε να κατορθώσει να έρθει στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι θεοί, η κλοπή της αστραπής».

Είναι γνωστό ότι είναι πολύ φιλέλληνας. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας. Πριν από δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια του promo της παγκόσμιας επιτυχίας «Mamma mia», όπου έπαιζε με τη Μέριλ Στριπ, κατέλυσε σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Λαγονήσι με την οικογένειά του.

Αυτή τη φορά όμως ο χρόνος του Πιρς Μπρόσναν είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Οι πληροφορίες λένε ότι θέλει να επισκεφθεί το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, αλλά δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει λόγω του φορτωμένου προγράμματός του. Πάντως το παλεύει. Εξάλλου, σήμερα θα βρίσκεται στους αρχαιολογικούς χώρους της Ακρόπολης, στου Φιλοπάππου, στην Αρχαία Αγορά και στο Ολύμπιο, όπου θα δώσει συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα (BBC, CNN, ZDF, RAI κ.ά.).

Παράλληλα, θα γίνει και η προβολή μέσω της γιγαντοοθόνης που έχει στηθεί της νέας ταινίας με φόντο τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πιρς θα μείνει σε σουίτα κεντρικού ξενοδοχείου με θέα την Ακρόπολη. Το μενού του περιλαμβάνει ελληνικές νοστιμιές. Ο Πιρς έχει προτίμηση σε σαλάτες και κυρίως μαγειρευτά. Θα φάει όμως και ψαράκι αφού προσέχει τη σιλουέτα του. Ο πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ γυμνάζεται καθημερινά και θέλει να έχει όλες τις ανέσεις στα πόδια του. Και το Σάββατο όμως το πρόγραμμά του είναι το ίδιο φορτωμένο. Εχει να δώσει συνεντεύξεις σε ελληνικά και ξένα κανάλια και έντυπα, που θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο. ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: