Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η 20η αγωνιστική της Superleague στη Nova

Στον αστερισμό τριών σπουδαίων αγώνων, ΠΑΟ- ΑΕΚ, Πανιώνιος- Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ- Ατρόμητος, θα βρεθεί η nova αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η εκπομπή Supergoal με τον Μανώλη Δράκο θα είναι κοντά σας από το Σάββατο 30/01 στις 16.00 στο novasports1. Στις 16.45 θα προβληθεί ο αγώνας Ηρακλής– Καβάλα και στις 19:00 θα μεταδοθεί το ματς της ημέρας ΠΑΟΚ- Ατρόμητος, ενώ με τη λήξη του αγώνα, το δεύτερο μέρος της εκπομπής Supergoal θα περιλαμβάνει πλούσιο ρεπορτάζ από τα ματς του Σαββάτου. Καλεσμένος στην εκπομπή, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ και της ΑΕΚ, Δημήτρης Μάρκος που αναλύει την αγωνιστική και ακτινογραφεί το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στις δυο πρώην ομάδες του.

Η πλούσια δράση συνεχίζεται την Κυριακή 31/01. Η εκπομπή Total Superleague θα προβάλλεται από τις 13.00 το μεσημέρι, ως και τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα από το novasports1. Δημήτρης Παπανικολάου, Βαγγέλης Μπραουδάκης με την πολύτιμη βοήθεια του Άκη Ζήκου και του Μάλαμα Τεβεκέλη ξεναγούν τους συνδρομητές της nova στο μαγικό κόσμο της Superleague. Τα σημαντικά ματς που θα δείτε απευθείας είναι: Λεβαδειακός –Αστέρας Τρίπολης στις 14:30, Πανιώνιος -Ολυμπιακός στις 16:45 και το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής ΠΑΟ –ΑΕΚ στις 19:00.

Την ανάλυση της αγωνιστικής με μια άλλη μάτια σας προσφέρει το novasports 1, τη Δευτέρα στις 22.00, με την εκπομπή Superleague Experts. Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης από την Αθήνα και ο Δημήτρης Κανελλάκης από το στούντιο της Θεσσαλονίκης, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους, αναλύουν όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου και αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές της αγωνιστικής.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, όλη η μπάλα παίζεται στη nova

Δεν υπάρχουν σχόλια: