Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Οι συναυλίες του 2010 στην Ελλάδα

To 2010 κάνει ποδαρικό με πολλές μουσικές στα μεγάφωνα. Εκτός από τους U2 που έχουν προκαλέσει υστερία με το Live τους τον Σεπτέμβρη στο ΟΑΚΑ, ανακοινώθηκαν κάποιες συναυλίες που θα γίνουν στην Ελλάδα.
Manu Chao



Όπως επίσης και ποιοι περιμένουν επιβεβαίωση για ν’ ανέβουν στις σκηνές. Ονόματα που δεν περιμένατε ότι θ ακούσετε όπως ο Robbie Williams και η Lady Gaga αλλά και άλλοι γνωστοί θαμώνες όπως ο Manu Chao (φωτό). Πάρτε στυλό και χαρτί και ξεκινάμε:
Προς επιβεβαίωση:
Μαζί με τα σίγουρα υπάρχουν και τα ονόματα που μένει ακόμα ένα «ναι» για να ετοιμάσουν τα φορτηγά με τους εξοπλισμούς τους. Αυτοί οι κύριοι και οι κύριες είναι οι: Rihanna, Robbie Williams, Βlack Εyed Ρeas, Εminem, Lady Gaga, Pearl Jam, Μarc Αlmond, Νorah Jones, Εlvis Costello, Rammstein και Ozzy Osborne. Κι επειδή δεν είναι καθόλου τυχαία ονόματα ας αρχίσουν κι οι προσευχές μας.
Έχουν κλείσει:
24 Ιουνίου σε χώρο που θα ανακοινωθεί, Το Sonisphere festival θα προκαλέσει metal σεισμούς. Τα riffs των Μetallica, Αnthrax, Slayer και Μegadeath θα ενωθούν και όποιος αντέξει. Σηκώστε τα devil horns ψηλά.
9 ή 10 Ιουλίου, Terra Vibe. O Manu Chao έρχεται ξανά στο Rockwave festival και είμαστε από τώρα εκεί γιατί όσες φορές και να ρθει ποτέ δε θα ναι αρκετές.
Fuzz
27/2 (και 26/2 Θεσσαλονίκη- «Βlock 33»).Ο Ιan Βrown αφήνει το Manchester για να ρθει χωρίς τους Stone Rοses και να μας πάει πίσω στα 90’s
22/1. (21/1 Πάτρα, Αθήνα, 23/1 Θεσσαλονίκη- «Βlock 33»). Οι Stranglers ανεβαίνουν στις σκηνές και των τριών μεγάλων πόλεων.
Info: «Fuzz», Πατριάρχου Ιωακείμ 1 (Πειραιώς και Χαμοστέρνας), Ταύρος
Gagarin
31/1 . Η Αθήνα σκοτεινιάζει και οι My dying bride ξεκινάνε τις doom metal μουσικές.
28/2. Έρχονται οι Τhe Gathering και οι φανατικοί τους θαυμαστές θα γεμίσουν όσο δεν πάει τον χώρο .
Info: «Gagarin», Λιοσίων 205

15, 16/1Ο. O Κουβανός πιανίστας Οmar Sosa μαζί με τους Αfreecanos Quartet
Info: Gazarte», Βουτάδων 32, Γκάζι

9/1 An club. Gothic metal από τη Σουηδία με τους Draconian
Info: Αn Club», Σολωμού 13

5- 11/ Half Note. Η Laura Vane & the Vipertones για funk και soul μουσικές.
Info: «Ηalf Νote Jazz Club», Tριβωνιανού 17

Δεν υπάρχουν σχόλια: