Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Νέο μπαράζ ληστειών σε μόλις ένα 24ωρο


Το πρόβλημα της οξυμένης εγκληματικότητας αναδείχθηκε για άλλη μία φορά χθες αφού μέσα σε ένα 24ωρο καταγράφηκαν οκτώ ληστείες συνολικά. Η... έναρξη έγινε στις 08.20 προχθές το πρωί όταν οπλοφόρος εισέβαλε σε κατάστημα εστίασης στη λεωφόρο Κηφισίας στη Ν. Ερυθραία και αφού ακινητοποίησε την υπάλληλο άρπαξε από το ταμείο 3.911 ευρώ και διέφυγε τρέχοντας. Οι εισπράξεις καταστήματος «Πλαίσιο» βρέθηκαν στις 14.10 στο στόχαστρο ενός ληστή. Με την απειλή όπλου σταμάτησε στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Οθωνος τον υπάλληλο που μετέφερε τις εισπράξεις για να τις καταθέσει σε τράπεζα και του άρπαξε μια τσάντα με 45.500 ευρώ.

Στο νοσοκομείο προκειμένου να του γίνουν ράμματα στο κεφάλι μεταφέρθηκε εξάλλου χθες μετά την εις βάρος του επίθεση ο ιδιοκτήτης καταστήματος ανταλλακτικών ειδών σκαφών αναψυχής. Στις 18.50 εισέβαλαν στο κατάστημά του στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στο Μαρκόπουλο και αφού τον χτύπησαν με ρόπαλο αφαίρεσαν από το ταμείο όσα χρήματα υπήρχαν. Στις 20.40 διαπράχθηκαν άλλες δύο ληστείες. Σε κατάστημα τροφίμων στην οδό Κεφαλληνίας στην Κυψέλη η μία και στο σούπερ μάρκετ «Atlantic» στην οδό Σεβαστείας στη Ν. Ιωνία η άλλη.

Μια ηλικιωμένη που στις 23.50 επέστρεφε σπίτι της ήταν το επόμενο θύμα. Δύο τσαντάκηδες άρπαξαν την τσάντα της και εξαφανίστηκαν. Η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στη 01.18 τα ξημερώματα τρεις κακοποιοί εισέβαλαν σε διαμέρισμα στη γωνία των οδών Κλυταιμνήστρας και Εστίας στο Ιλιον, χτύπησαν τον αλλοδαπό ένοικο και του άρπαξαν τα χρήματά του. Η τελευταία ληστεία σημειώθηκε στις 03.10 στην εταιρεία κρεάτων ΕΚΡΕΤ ΕΒΕ λεωφόρο Κηφισού στου Ρέντη. Οι ληστές ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και άρπαξαν τις εισπράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: