Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Ψυχασθενής η 60χρονη που σκότωσε τη μάνα της στου Γκύζη


Η τραγωδία που εδώ και χρόνια εκτυλισσόταν σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Γκύζη κορυφώθηκε χθες τα ξημερώματα με μια δολοφονία.

Κανείς από τους ενοίκους της πολυκατοικίας όπου ζούσε η άτυχη 91χρονη δεν φανταζόταν τι επρόκειτο να συμβεί όταν ενοχλημένοι από τους θορύβους και τις φωνές ειδοποιούσαν την Αμεση Δράση. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στη 1.55 τη νύχτα οι αστυνομικοί του τμήματος που μπήκαν στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα. Η 91χρονη κείτονταν άψυχη στη μέση μιας λίμνης αίματος και στο κεφάλι της είχε πολλά τραύματα, τα οποία όπως προέκυψε αργότερα προήλθαν από κτυπήματα στον κοντινό τοίχο και στο πάτωμα.

Στον ίδιο χώρο βρισκόταν όμως και η 60χρονη κόρη του θύματος. Με ελαφρά τραύματα και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματός της η γυναίκα κοιτούσε με μάτια παγωμένα το κενό, χωρίς να έχει συνείδηση τι γινόταν γύρω της. Αμέσως οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τα κεντρικά και σύντομα στο σημείο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας Αττικής και ιατροδικαστής, προκειμένου να διερευνηθεί το μυστήριο. Η είσοδος του διαμερίσματος δεν βρέθηκε παραβιασμένη, ο χώρος δεν ήταν αναστατωμένος και όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν στο ότι δεν επρόκειτο για ληστρική επιδρομή.

Η υπόθεση άρχισε να ξεδιαλύνεται όταν πιστοποιήθηκε ότι η 60χρονη γυναίκα είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα και ότι η 91χρονη μητέρα της έμενε με τον εγγονό της. Πάντως, η πιθανότερη εκδοχή είναι η ψυχικά ασθενής γυναίκα να επιτέθηκε για λόγους που μόνο η ίδια γνωρίζει στη μητέρα της και όταν εκείνη αντέδρασε άρχισε να τη χτυπά ώσπου τη σκότωσε.
ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: