Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

«Δεν έκανα έρωτα με 12.775 γυναίκες»

Φωτογραφία
Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, σε μεγάλο βαθμό, η βιογραφία που κυκλοφορεί για τον γόη του Χόλιγουντ, Γουόρεν Μπίτι, στην οποία υποστηρίζεται ότι ώς τώρα έχει πάει με 12.775 γυναίκες, ισχυρίζεται εκπρόσωπος του καλλιτέχνη. Ο δικηγόρος του Μπίτι επισημαίνει ότι το βιβλίο «Ιn Star: Ηow Warren Βeaty Seduced Αmerica» (Πώς ο Γουόρεν Μπίτι ξελόγιασε την Αμερική) του Πίτερ Μπίσκιντ, εκδόθηκε χωρίς την έγκριση του ηθοποιού και «έχει πολλές ανακρίβειες».
Ο Μπίσκιντ αφιερώνει σελίδες επί σελίδων στις σχέσεις του ηθοποιού με εξίσου διάσημες συναδέλφους του, μεταξύ των οποίων οι Τζέιν Φόντα, Τζόαν Κόλινς, Τζούλι Κρίστι, Νταϊάν Κίτον και ισχυρίζεται ότι βασίστηκε σε εξομολογητικές συζητήσεις που είχε με τον Μπίτι, ο οποίος φέρεται να του είχε πει πως ανακάλυψε τις χαρές του έρωτα στα 20 του.
«Με την Τζέιν φιλιόμασταν παθιασμένα σε τέτοιο βαθμό που κοντεύαμε να καταπιούμε ο ένας το κεφάλι του άλλου κυρίως διότι εκείνη είχε την ικανότητα να ανοίγει τόσο πολύ το στόμα της- σαν πύθωνας», εμφανίζεται να λέει ο Μπίτι για την Τζέιν Φόντα.
Σε άλλο σημείο ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο Γουόρεν Μπίτι τού εξομολογήθηκε πως είχε εξουθενώσει με τις ερωτικές του επιδόσεις την Τζόαν Κόλινς. «Ένα κυριακάτικο πρωινό εξουθενωμένη έπεσε από το κρεβάτι. Τραβώντας μια ρουφηξιά από ένα τσιγαριλίκι τού είπε “δεν νομίζω ότι θα αντέξω άλλο”. Ήταν ακούραστος· ίσως γιατί έπαιρνε βιταμινούχα χάπια. “Αν συνεχίσει έτσι θα με εξοντώσει”, έλεγε εκείνη. Αργότερα όταν την ρώτησαν αν όντως οι δυο τους έκαναν έρωτα επτά φορές την ημέρα εκείνη απάντησε “εκείνος ίσως, εγώ απλώς βρισκόμουν εκεί, ξαπλωμένη”».
Με απλούς υπολογισμούς ο 72 ετών σήμερα σταρ του Χόλιγουντ θα έπρεπε να έκανε έρωτα με περίπου 255 γυναίκες ετησίως- που πάει να πει μία, διαφορετική, γυναίκα την ημέρα, εκτός Σαββατοκύριακων, ακόμα και μετά τον γάμο του (το 1992) με την Ανέτ Μπένινγκ- για να έχει σήμερα στο ενεργητικό του 12.775 κατακτήσεις, χωρίς να συνυπολογίζονται «οι συνευρέσεις στα πεταχτά», όπως σημειώνει ο Μπίσκιντ.
Ο δικηγόρος του Γουόρεν Μπίτι, Μπέρτραμ Φιλντς, επιμένει ότι δημοσιεύματα που ήθελαν τον ηθοποιό να έχει δώσει την έγκρισή του στη βιογραφία είναι αναληθή. «Το κουραστικό και βαρετό βιβλίο του κ. Μπίσκιντ περιέχει πάμπολλες ανακρίβειες και επιπλέον εμφανίζει ως λεγόμενά του πράγματα που ουδέποτε έχει πει. Τα μέσα ενημέρωσης δεν θα πρέπει να αναπαράγουν αποσπάσματα του βιβλίου νομίζοντας ότι είναι αληθή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: