Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

AEK: Χωρίς Καφέ και Νέμεθ κόντρα στον Ατρόμητο

Χωρίς τον Παντελή Καφέ και τον Κρίστιαν Νέμεθ θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ατρόμητο την Κυριακή. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από τον Κ. Μιχόπουλο στον www.cleverland.gr. Αντίθετα, ο Αραούχο θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή παρότι εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις.
Ο έμπειρος μέσος ένιωσε και σήμερα ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προπονηθεί.

Ο τραυματισμός του Παντελή Καφέ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποδείχτηκε αρκετός για να αφήσει τον αρχηγό της ΑΕΚ εκτός αποστολής για την κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο έμπειρος μέσος ένιωσε και σήμερα ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προπονηθεί και έτσι ο Μπάγεβιτς αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην 20άδα που ανακοίνωσε σήμερα.

Ο Κρίστιαν Νέμεθ δεν ξεπέρασε εντελώς τις ενοχλήσεις από το χτύπημα στην ποδοκνημική και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Ούγγρος για μία ακόμα φορά έμεινε εκτός αποστολής και πλέον θα δοκιμάσει να μπει αύριο σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Κάρλος Αραούχο που προληπτικά προπόνηση στο γυμναστήριο, καθώς είχε ενοχλήσεις στη μέση. Ωστόσο, σε αντίθεση με τους Καφέ και Νέμεθ, ο Αργεντίνος βρίσκεται στην αποστολή καθώς υπάρχει η αισιοδοξία πως θα μπορέσει να είναι έτοιμος μέχρι την Κυριακή.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, που περιλάμβανε διπλό στο μισό γήπεδο αλλά και παρακολούθηση βίντεο από αγώνες του Ατρόμητου, ο Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Σάχα, Αραμπατζή, Αραούχο, Χέρσι, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Μάκο, Καράμπελα, Μανωλά, Γιαχάγια, Γεωργέα, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λαγός, Σκόκο, Ταχτσίδη και Γκέντσογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: