Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Ολυμπιακός: Εκτός ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θ' εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Λάρισα και έτσι την θέση του στην άμυνα του Ολυμπιακού θα πάρει ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Δεν έχει έρθει ακόμη η μπλε κάρτα του Λούα Λούα. Πρόβλημα με Μήτρογλου, που αποχώρησε από την προπόνηση αλλά είναι στην αποστολή.Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από τον Κ. Μιχόπουλο στον www.cleverland.gr.
Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού δεν θ' αγωνιστεί λόγω καρτών στο ματς με την Λάρισα.
Δεν ανέδειξαν κάτι το σοβαρό οι εξετάσεις του Μαρέσκα. Εξακολουθεί να είναι στου Ρέντη ο Ζίκο και παρότι όσο δεν λαμβάνεται σχετική απόφαση δεν αποκλείεται να καθίσει στον πάγκο με την ομάδα του κάμπου στο λιμάνι τον θεωρούν... τελειωμένη υπόθεση!
Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, δεν θ' αγωνιστεί λόγω καρτών στο ματς με την Λάρισα. Αντ' αυτού θα ξεκινήσει ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ. Στο μεταξύ δεν έχει έρθει ακόμη η μπλε κάρτα του Λούα Λούα.
Όσον αφορά στο Ζίκο ήταν και σήμερα κανονικά στου Ρέντη και έκανε την προπόνηση. Παρότι όσο δεν λαμβάνεται σχετική απόφαση δεν αποκλείεται να καθίσει στον πάγκο με την ομάδα του κάμπου στο λιμάνι τον θεωρούν... τελειωμένη υπόθεση! Άπαντες έχουν την άποψη πως δεν τον... σηκώνει πια το κλίμα και πως είναι θέμα ωρών ή ημερών η αποδέσμευσή του.
Η προπόνηση
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν σήμερα στις 15:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα της Κυριακής (10/1, 14:30, στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης») με την Λάρισα.
Ο Όλαφ Μέλμπεργκ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της ομάδας και στην συνέχεια ακολούθησε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: