Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Στα δικαστήρια πάει ο Alpha τον Κότσιρα;

Μπορεί με την δήλωση που ανέβασε στην σελίδα του στο ίντερνετ να έσταζε μέλι για τους ιθύνοντες του Alpha σχετικά με την πρόταση που του έκαναν για το Greek Idol, ωστόσο εκείνοι μάλλον στάζουν... χολή από τη χυλόπιτα που τους έριξε και σκέφτονται να τον στείλουν στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την Κάντζα, o Alpha σκοπεύει να στείλει τον Γιάννη Κότσιρα στα δικαστήρια. Όπως έγινε γνωστό, ο καλλιτέχνης είχε υπογράψει προσύμφωνο, το οποίο νομικά τον δεσμεύει. Έτσι, η νομική υπηρεσία του Alpha εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να στείλει τον Κότσιρα στα δικαστήρια και να διεκδικήσει αποζημιώσεις για την υπαναχώρησή του αυτή.

Ο ίδιος σήμερα δηλώνει σχετικά με την αρχική θετική του απάντηση να συμμετάσχει στο talent show, ότι δεν είχε προβληματιστεί ιδιαίτερα. «Θα κάνω ότι κάνω καθημερινά στο σπίτι μου, με τα διάφορα που μου στέλνουν τα παιδιά. Γιατί να μην μετατρέψουμε το Greek Idol σε μια καλή εκδοχή του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης; Γιατί να μην υπάρχει και στην ιδιωτική τηλεόραση ένα talent show ποιότητας, να δίνει πρόσβαση στους νέους ανθρώπους;».

Ωστόσο ο δρόμος ήταν πιο δύσβατος από ό,τι περίμενε. «Το πρόβλημα είναι ότι το πρωτότυπο του σόου που πρέπει να εφαρμόσουμε εμείς είναι το γερμανικό. Και δεν σήκωνε καμία δική μας παρέμβαση. Δεν το επέτρεπε η γερμανική εταιρεία», τονίζει ο Γιάννης Κότσιρας και αφήνει να εννοηθεί ότι άλλα του είχαν υποσχεθεί, άλλη διάθεση του είχαν δείξει, αλλά όταν έφτασαν στο συμβόλαιο, όλα άλλαξαν.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: