Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ποια είναι η Σίσσυ Φειδά;

Αίσθηση προκάλεσε η επιλογή της Σίσσυς Φειδά από τον ALPHA για την παρουσίαση του νέου του reality «Σπίτι από την αρχή».

Σε συνέντευξή της στο Thema People η παρουσιάστρια πλέον Σίσσυ, ξεκαθαρίζει ότι σε αντίθεση με τα όσα ακούγονται η ίδια δεν γνώριζε κανέναν μέσα στον ALPHA και ότι οι Γερμανοί τη βρήκαν μέσω… internet!!!

Όπως αποκαλύπτει, οι υπεύθυνοι του προγράμματος είχαν δει δουλειά της όσον αφορά στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων σε ένα site με αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά θέματα και έτσι επικοινώνησαν μαζί της. Μάλιστα όταν της τηλεφώνησαν για να της προτείνουν την παρουσίαση του reality «Σπίτι από την αρχή», εκείνη νόμιζε ότι της έκαναν πλάκα και δεν πίστευε στα αυτιά της.

Όπως αποδείχθηκε όμως δεν ήταν φάρσα και η κα Φειδά βρέθηκε από το γραφείο της στο Κολωνάκι, όπου αναλάμβανε τη διακόσμηση πολύ γνωστών καφέ, αλλά και σπιτιών celebrities, στους δέκτες των τηλεθεατών να προσφέρει «Σπίτι από την αρχή» σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

1 σχόλιο:

Παντελής Κονταξάκης είπε...

Χθες εντελώς τυχαία είδα την εκπομπή του Alpha ' Σπίτι από την αρχή ' και το μάτι μου έπεσε πάνω σε μια ηλεκτρολογική εγκατάσταση που είχαν κάνει εκεί στο σπίτι το συνεργείο που έκανε την ανακαίνιση. Και τι να δω, ηλεκτρολογική γραμμή να φεύγει οριζόντια από διακόπτη και να καταλήγει στην μέση του τοίχου. Λέω μπα δεν είδα καλά και έτσι περίμενα να δω μήπως το πετύχω και παρακάτω και όντος βγήκα αληθινός. Το συνεργείο τράβηξε οριζόντιες γραμμές στους τοίχους για να βάλει θερμαντικά σώματα !!!
Είμαι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης πάνω από 20 χρόνια και αδειούχος ηλεκτρολόγος εγκατάστασης πάνω από 10 χρόνια, έχω πάρει τις βάσεις από τον πατέρα μου που ήταν και αυτός αδειούχος εγκατάστασης με εκατοντάδες εγκαταστάσεις στο ενεργειακό του από ένα απλό διαμέρισμα μέχρι εγκαταστάσεις σε εργοστάσια και αν έβλεπε αυτό το πράγμα σίγουρα θα του πέταγε την βαριά (μεγάλο σφυρί για όσους δεν το ξέρουν) όπως έκαναν τότε!!!
Δεν είναι θέμα καλαισθησίας ή λειτουργικότητας, αλλά είναι νόμος των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων ότι οποιαδήποτε γραμμή στην ηλεκτρική μας εγκατάσταση είναι κάθετη, όπως διακόπτες πρίζες λήψεις φωτιστικών και συνοδεύεται από κουτί διακλαδώσεως που φτάνει σε ύψος πάνω από τα 2 μέτρα και έχει κάθετη φορά ώστε ο καταναλωτής ή χρήστης της εγκατάστασης να γνωρίζει ότι η γραμμή έρχεται από πάνω προς τα κάτω, για τυχόν χτυπήματος της γραμμής, δηλαδή για να μην πάθουμε ηλεκτροπληξία καρφώνοντας ένα καρφί για να βάλουμε ένα κάδρο. Είναι θέμα ασφάλειας για τον χρήστη και τίποτε άλλο.
Ήθελα να ξέρω ποιος από τους κυρίους της εκπομπής αναλαμβάνει την ευθύνη των μετατροπών της ηλεκτρικής εγκατάστασης, ώστε να είναι μέσα στα νόμιμα πλαίσια των κανονισμών εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων για τον καταναλωτή. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη εάν αύριο κάποιος πάθει ηλεκτροπληξία εκεί μέσα, γιατί αυτό αν αυτό το έκανε αδειούχος ηλεκτρολόγος πραγματικά δεν το πιστεύω!!!
Περιμένω κάποιον αρμόδιο της εκπομπής ή του καναλιού να μου απαντήσει στο παραπάνω ερώτημα.

Παντελής Κονταξάκης
Αδειούχος Ηλεκτρολόγος Εσωτερικών Εγκαταστάσεων
Μέλος του Συνδέσμου Εργοληπτών Καταστηματαρχών Ηλεκτρολόγων Αθηνών. (Σ.Ε.Κ.Η.Α.)
pkontaxakis@yahoo.gr

Παραθέτω παρακάτω φωτογραφίες από την συγκεκριμένη εκπομπή
http://xabales.com/viewtopic.php?f=101&t=15537&p=27038#p27038