Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Τέλος τα αθλητικά για τον ARENA

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι ο ραδιοσταθμός ARENA  σταματά το αθλητικό του πρόγραμμα και γίνεται καθαρά μουσικός. ΄Όπως είναι αναμενόμενο θα γίνουν πολλές απολύσεις αθλητικών συντακτών μια και από την Δευτέρα θα παραμείνουν χωρίς αντικέιμνο.

Η χαμηλή ακροαματικότητα του σταθμού σε συνδυασμό με το μεγάλο κοστολόγιό του είναι οι βασικοί λόγοι για την αλλαγή του ραδιοσταθμού που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες...

O ARRENA ανήκει στον ΔΟΛ και τον εφοπλιστή Ρέστη που έχουν ρίξει το βάρος του στον ΒΗΜΑFM και έχουν επιστρατεύσει  όλους του μεγαλοδημσιογράφους του Συγκροτήματος και όχι μόνο...

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν ο σταθμός των celebrities (Ανάμεσά τους οι Γιάννης Διακογιάννης και Γιώργος Καπουτζίσης στις φωτό) αν θα συνεχίσει με το ίδιο όνομα ή θα αλλάξει.

Περισσότερες πληροφορίες ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: