Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Επιτήδειοι υπόσχονται διαγραφή χρεών!


Με «δόλωμα» την οριστική διαγραφή χρεών από πιστωτικές κάρτες, επιτήδειοι επιχειρούν και στο Ηράκλειο Κρήτης να βρουν υποψήφια θύματα, ζητώντας κατ’ αρχάς να καταθέσουν σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό το 20% έως το 30% του χρέους τους προκειμένου το υπόλοιπο να σβηστεί οριστικά!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τόλμη», την επιχείρηση απάτης επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος της Ενωσης Καταναλωτών νομού Ηρακλείου Νίκος Τζανάκης, ο οποίος προειδοποιεί τα υποψήφια θύματα ότι σε περίπτωση που δεχτούν τέτοιου είδους τηλεφώνημα, να το καταγγείλουν αμέσως τόσο στην ίδια την ένωση όσο και στην αστυνομία.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι «αετονύχηδες» που δρουν μέσω οργανωμένου κυκλώματος -μάλλον από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη- έχουν στη διάθεσή τους απόρρητα στοιχεία που τους παρέχουν προσωπικά δεδομένα νοικοκυριών με τα χρέη που έχουν προς τις τράπεζες - κυρίως από πιστωτικές κάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: