Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

"Mamma Mia" με τη Μαρινέλλα

Την αειθαλή μούσα του Σταμάτη Φασουλή, τη μεγάλη κυρία του τραγουδιού Μαρινέλλα θα απολαύσουμε σύντομα στο σανίδι πλαισιωμένη από ένα καστ ηθοποιών που θα αποτελέσει έκπληξη και θα προσελκύσει το θεατρόφιλο κοινό! Η μουσική αυτή παράσταση συζητείται να ανεβεί στο «Παλλάς» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, του μόνου δημιουργού που εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, όπως εξάλλου έχει δηλώσει και η ίδια.

Διακαής πόθος τα τελευταία χρόνια του σκηνοθέτη ήταν να ανεβάσει το πασίγνωστο μιούζικαλ «Mamma Mia» με τη Μαρινέλλα. Στο πρόγραμμα που θα παρακολουθήσουμε στο θέατρο της Βουκουρεστίου, τη Μαρινέλλα θα πλαισιώσουν γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Μέμος Μπεγνής που έχει συνεργαστεί ξανά με τον γνωστό σκηνοθέτη - συγκεκριμένα στο «Κλουβί με τις τρελές». Tη διασκευή του έργου, στην οποία έχουν επενδυθεί πολλά, θα υπογράψει το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου. Οι δύο γνωστοί σεναριογράφοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων προκειμένου να αναλάβουν να μεταφέρουν επί σκηνής την έκπληξη της χρονιάς!

Ο Σταμάτης Φασουλής και η Μαρινέλλα συνδέονται εδώ και χρόνια με βαθιά φιλία και έχουν κάνει μεγάλες συνεργασίες, όπως η «Φωνή από φως» στο Μέγαρο Μουσικής ή παλιότερα για show της δημοφιλούς τραγουδίστριας στον AΝΤ1, αλλά και τελευταία στο «Αθηνών Αρένα». H Μαρινέλλα σε πρόσφατη εμφάνισή της σε θεατρική πρεμιέρα δήλωσε με νόημα στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το θέμα: «Θα μιλήσω όταν θα έρθει η ώρα». Και πραγματικά η ώρα πλησιάζει καθώς άρχισε να ετοιμάζεται πυρετωδώς η ομάδα που θα δημιουργήσει την ομολογουμένως ξεχωριστή αυτή παράσταση.

Ο Σταμάτης Φασουλής έχει συνεργαστεί με το συγγραφικό δίδυμο Ρέππας - Παπαθανασίου στην παράσταση «Βίρα τις άγκυρες» που έσπασε ταμεία στο Εθνικό Θέατρο, αλλά και σε άλλες παραστάσεις που συζητήθηκαν. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η εν λόγω παράσταση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τις χορογραφίες αναμένεται να υπογράφει στενός φίλος της Μαρινέλλας. Η «Ελληνική Θεαμάτων», όπως αποκάλυψε η «Εspresso», πρόκειται να ανεβάσει και την όπερα του Νίκου Καρβέλα «Δαίμονες» με την Αννα Βίσση, που πρωτοπαίχτηκε τη δεκαετία του ’80 και έκανε ιδιαίτερη αίσθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: