Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Τους νάρκωσαν και τους έκλεψαν...


Από μια τρύπα μερικών εκατοστών, πάνω  από την κορδέλα μεταφοράς του ελαιοκάρπου, μπήκαν άγνωστοι στο ελαιοτριβείο του Γιάννη Σταθουλόπουλου στον Αρι, απ‘ όπου άρπαξαν γύρω στα 2.000 ευρώ ενώ οι ιδιοκτήτες ξεκουράζονταν μέσα. Οι δράστες κατά πάσα πιθανότητα νάρκωσαν με
υπνωτική ουσία τους ιδιοκτήτες.
Οπως ανέφερε στην “Ελευθερία“ Καλαμάτας η σύζυγος του κ. Σταθουλόπουλου, Ασημίνα Σιψά, οι δυο τους είχαν ξαπλώσει για να ξεκουραστούν σ‘ ένα χώρο της επιχείρησης. Λέει πως η ίδια ξύπνησε γύρω στις 2.30 τη νύχτα, από κάποιο θόρυβο που άκουσε. Νομίζοντας ότι επρόκειτο για καμιά γάτα, άναψε ένα τσιγάρο στο κρεβάτι και περίμενε μήπως ακούσει κάτι ακόμα.
Πιστεύει όμως ότι οι δράστες είχαν ρίξει κάποια ουσία, και για το λόγο αυτό εκείνη ναρκώθηκε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, με το αναμμένο τσιγάρο στο χέρι! Οπως διαπίστωσε πάντως όταν συνήλθε μετά από μερικές ώρες, νιώθοντας έντονη αδιαθεσία, οι δράστες φρόντισαν τουλάχιστον να πάρουν το τσιγάρο της από το χώρο... ώστε να μην καεί ζωντανή.
Φτερά είχε κάνει όμως και η τσάντα της με τις εισπράξεις της ημέρας, που την είχε κρυμμένη στο μαξιλάρι της προκειμένου την επομένη να πληρώσει λογαριασμούς. Η τσάντα βρέθηκε στη συνέχεια πεταμένη στην αυλή του ελαιοτριβείου, μπροστά από την κεντρική είσοδο στο κτήριο, απ‘ όπου οι δράστες έφυγαν σαν κύριοι. Από το εσωτερικό της έλειπαν μόνο τα χρήματα, ακόμα και τα ψιλά που ήταν χύμα πεταμένα μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: