Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Οι καπνιστές φεύγουν από τα κέντρα αναψυχής στην Κύπρο !



Κατά τουλάχιστον 40% εκτιμά ότι έχουν μειωθεί οι εργασίες των νυχτερινών κέντρων από την ημέρα της εφαρμογής της νομοθεσίας για απαγόρευση του καπνίσματος ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής.
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φάνος Λεβέντης, σε δηλώσεις του στη «Σημερινή» Κύπρου, διατύπωσε την εκτίμηση ότι η κατάσταση για τα κέντρα αναψυχής θα χειροτερεύει και ότι θα αλλάξει ο χάρτης και το ύφος της διασκέδασης στην Κύπρο.
«Από στοιχεία που έδωσαν στο Σύνδεσμο μέλη του», δήλωσε ο κ. Λεβέντης, «φαίνεται ότι από το Σάββατο, αφού τότε ήταν ουσιαστικά η πρώτη μέρα εφαρμογής της νομοθεσίας, άρχισε η κατακόρυφη πτώση στην προσέλευση του κόσμου στα κέντρα αναψυχής. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμα σε περίοδο εορτών και οι φοιτητές βρίσκονται ακόμα στην Κύπρο, και αυτό είναι ένα πολύ ανησυχητικό στοιχείο».
«Η πτώση αναμένουμε ότι θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες», είπε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, «αφού παρά το γεγονός ότι ο κόσμος μέχρι τώρα πειθαρχεί και βγαίνει έξω όταν θέλει να καπνίσει, η συμπεριφορά του θα αρχίσει να αλλάζει ιδιαίτερα τις βροχερές νύκτες που δεν θα είναι και τόσο εύκολο να βγει στο δρόμο. Ακόμα και τώρα, όμως, σε αρκετές περιπτώσεις άτομα έφυγαν αγανακτισμένοι, αφού ήταν αναγκασμένοι να μπαινοβγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι και αυτό τους χαλούσε τη διάθεση και τη διασκέδαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: