Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Πρωτοχρονιάτικο πάρτυ-δηλητήριο στην Ινδία




Περίπου 600 εργάτες ενός εργοστασίου ενδυμάτων στην πόλη Μπανγκαλόρ της Ινδίας διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης ύστερα από το πρωτοχρονιάτικο πάρτι της εταιρείας. Οπως γράφει η εφημερίδα Times of India, οι εργάτες του εργοστασίου Page Industries μεταφέρθηκαν σε συνολικά τέσσερα νοσοκομεία της περιοχής την Παρασκευή, όταν εμφάνισαν εμέτους, διάρροια, ζαλάδα και ναυτία.

Το υπουργείο Υγείας του κρατιδίου διέταξε τη διενέργεια έρευνας και κατέθεσε αγωγή εναντίον της εταιρείας τροφοδοσίας.


 Περίπου 600 εργαζόμενοι της μονάδας έσπευσαν σε τέσσερα νοσοκομεία στην περιοχή το πρωί της Παρασκευής. Πολλοί διαμαρτύρονταν για έμετο, διάρροια και ζάλη καθώς και ναυτία. 
Αν και δεν ήταν πολύ σαφές γιατί αρρώστησαν οι υπάλλήλοι του εργοστασίου υπαινίχθηκαν ότι η μόλυνση των υδάτων στην περιοχή μπορεί να ήταν η αιτία.  Οι γιατροί δήλωσαν ότι το 10% περίπου (50-60 εργαζόμενοι) είχαν πληγεί με γαστρεντερίτιδα, ενώ οι υπόλοιποι παρουσίασαν ναυτία,. Είπαν ότι η γαστρεντερίτιδα προήλθε από μολυσμένα τρόφιμα ή νερό,

Δεν υπάρχουν σχόλια: