Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Ο μάχιμος ρεπόρτερ Νίκος Κακαουνάκης

Ο Νίκος Κακαουνάκης ήταν ένας μάχιμος ρεπόρτερ μέχρι την τελευταία στιγμή. Το ρεπορτάζ ήταν η ζωή του και το υπηρέτησε με πάθος και συνέπεια.

Αυτό τονίζουν στα άρθρα τους, που υπάρχουν στο αποχαιρετιστήριο φύλλο του «Καρφιού», ο Σταμάτης Μαλέλλης, οΧρήστος Παναγιωτόπουλος, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Θέμος Αναστασιάδης, ηΈλλη Στάη, ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Παύλος Τσίμας, Σταύρος Θεοδωράκης, ο Κώστας Παπαϊωάννου, οΚώστας Χαρδαβέλλας, η Ντέπυ Γκολεμά, οΓιώργος Παπαδάκης, ο Γιώργος Οικονομέας, η Λιάνα Κανέλλη και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του δημοσιογράφοι.

Μερικοί από αυτούς μίλησαν και στην κάμερα του Star για τον Νίκο Κακαουνάκη, έτσι όπως τον γνώρισαν στους δημοσιογραφικούς χώρους της δουλειάς αλλά και σε πιο ανθρώπινες στιγμές, μακριά έξω από αυτούς...



Bookmark and Share
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: