Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Δύσκολες ώρες για τον "άρχοντα των δαχτυλιδιών"

Το δράμα του «άρχοντα των δαχτυλιδιών» για το χαμό του αδελφού του. Λίγες ώρες πριν από την εκπνοή του 2009 ο αδερφός του Κώστα Καίσαρη, Γιάννης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

Το πρωί της 31ης Δεκεμβρίου ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Καίσαρης βρίσκεται στο κοσμηματοπωλείο του επί της οδού Πανεπιστημίου. Με το γνώριμο χαμόγελό του, κάνει χιούμορ με τους πελάτες του. Ενα απρόσμενο τηλεφώνημα, όμως, θα φέρει τα πάνω κάτω. Συγγενικό του πρόσωπο του ανακοινώνει πως ο αδερφός του έφυγε, έτσι απλά. Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει και μην μπορώντας να κρατηθεί ξεσπάει σε λυγμούς. Ο πασίγνωστος κοσμηματοπώλης ήταν πολύ δεμένος με τον αδερφό του, ο οποίος υπήρξε κορυφαίος επιστήμονας. Ο Γιάννης Καίσαρης ήταν διακεκριμένος οφθαλμίατρος, παντρεμένος, με δύο παιδιά, επίσης γιατρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Απλώς είχε κάποια παραπανίσια κιλά, που πολλές φορές επιβάρυναν την ομαλή λειτουργία του οργανισμού του. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν περίμεναν να ταξιδέψει για τον παράδεισο έτσι αναπάντεχα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: